NYHED

Husk p-skiven på søndag - undgå uhyggelige beskeder i forruden

Efteråret er over os, og på søndag den 27. oktober går vi over til vintertid. Mens Halloween nærmer sig, og uhyggen breder sig, minder Q-Park alle bilister om en lille, men vigtig detalje: din p-skive!

Når urene sættes en time tilbage, kan det let føre til forvirring – og uforudsete udgifter i form af kontrolafgifter, hvis p-skiven ikke er indstillet korrekt.

Glem ikke uret i bilen!

Selvom mange ure opdateres automatisk, gælder det ikke altid bilens ur. Hvis uret viser forkert tid, risikerer du at sætte p-skiven forkert, hvilket kan føre til en uventet kontrolafgift. En fejl, der nemt kunne være undgået, kan ende med en uønsket udgift.

Pas på med de elektroniske p-skiver

Selvom elektroniske p-skiver ofte anskaffes som en nem løsning, skal mange af dem også justeres manuelt ved overgangen til vintertid. Q-Park opfordrer derfor alle bilister til at dobbelttjekke både bilens ur og p-skive, så søndagen ikke bliver dyrere eller mere uhyggelig end nødvendigt.

P-skiven er vigtig for os

“Vi vil gerne hjælpe bilister med at undgå kontrolafgifter, og derfor minder vi om vigtigheden af at få indstillet tiden korrekt,” siger Alex Pedersen, direktør hos Q-Park. “Vores parkeringsvagter har kun p-skiverne at forholde sig til, når de vurderer, om en bil har lov til at parkere på pladsen. Det er bilistens ansvar at sikre, at p-skiven viser korrekt tid.”

Alex Pedersen understreger, at der ikke er ekstra parkeringsvagter på arbejde i forbindelse med overgangen til vintertid: ”Vi har samme bemanding på søndag som på alle andre søndage.”

Så husk at tjekke uret og p-skiven på søndag, og undgå uhyggelige hilsener fra P-vagten i forruden.

Seneste nyheder

  • Hjerteløbere og kontrolafgifter
    | Samme parkeringsregler for hjerteløbere som for andre udrykninger
    Læs mere her
  • Paris 2024 Olympiske lege
    | Har du billetter til Paris 2024-Olympiske lege? Du har planlagt din rejse, men har du tænkt på parkering?
    Læs hele artiklen her
arrow